zaterdag 16 april 2016

Automatten voor Oldtimers

In het is super lastig om nog automatten te vinden voor oudere automodellen en voor oldtimers. De meeste producten van automatten in Nederland zijn begonnen rond de jaren 80. Vanaf dat moment zijn nagenoeg alle pasvormen wel leverbaar. Maar om automatten te vinden van de periode daarvoor is erg lastig. Bij de autodealers is het even moeilijk omdat deze ook niet meer origineel geleverd worden. We krijgen regelmatig aanvragen van klanten voor deze oudere modellen.

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar automatten voor oude automodellen. We kunnen ze namelijk wel leveren! We hebben een groot aantal oldtimer modellen reeds in ons assortiment, bijvoorbeeld de VW Karmann Ghia 1955-1974, de Porsche 356 A 1955-1959, de Porsche BT5 1958-1961, Mercedes 200-series van 1975-1985, Jaguar E-Type coupé serie2 1961-1975 de Jaguar MK2 1959-1967 en vele andere!

Nu kan het voorkomen dat we de pasvorm van uw automodel niet hebben. Dat is geen probleem, die kunnen we namelijk op maat maken! Als u de huidige matten die u nu heeft overtrekt op een stuk papier (paar oude kranten bijvoorbeeld), en die naar ons opstuurt, dan maken we deze precies na. We kunnen deze oude matten ook maken in alle kwaliteiten en kleuren die we op de site aanbieden, eventueel met eigen tekstlogo.

Het is wel van belang dat u op de mallen schrijft wat de bovenkant en onderkant is van het tapijt, en waar de eventuele extra hakbescherming bij de bestuurder moet komen. Let wel op! We kunnen niet de hele bodem bedekking van de auto leveren.


Kortom: is uw jungtimer of oldtimer toe aan nieuwe matten? Bij ons bent u daarvoor aan het goede adres! Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op: info@matten-online.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten