woensdag 17 februari 2016

Bezorgen van automatten

De meeste vragen die we ontvangen gaan over het bezorgen van bestelde automatten. We merken steeds meer dat klanten de pakketten graag op tijd bezorgd zien en ook graag het moment van bezorgen willen kiezen. We hebben in het verleden met diverse pakketdiensten samengewerkt (postNL, GLS) maar de laatste jaren werken we tot volle tevredenheid samen met DPD. 

Vanaf vandaag starten we met DPD Predict. Dat betekend dat op het moment dat wij het pakket overdragen aan DPD, zij onze klanten nauwkeurig gaan informeren over de bezorging van het pakket. Op het moment dat het pakket voor het eerst gescand wordt in het depot van DPD, ontvangt de klant een mail met de mededeling dat het pakket onderweg is. Als het pakket in de bestelbus wordt gelegd bij de bezorger ontvangt de besteller opnieuw een mail. Hierin staat een indicatie van de bezorgtijd met een uur nauwkeurigheid. Gedurende de dag kan de pakket bezorger gevolgd worden op de site van DPD. De bezorgtijd wordt gedurende de dag ook steeds nauwkeuriger. Deze is ook te raadplegen op de site van DPD.

Mocht een klant toch niet thuis zijn op het aangeven adres, dan kan men ook op de ontvangen mail reageren. Dan kan men bijvoorbeeld een ander gewenst tijdstip, adres of dag aangeven.

We hopen met deze extra service onze klanten nog beter te bedienen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten