zaterdag 2 januari 2016

Stel uw automattenset slim samen

Een automattenset slijt erg onregelmatig. Vaak is de bestuurdersmat het eerst versleten. De meeste kilometers worden gereden met alleen de bestuurder in de auto. Tijdens het rijden worden de hakken veelal op dezelfde plaats gezet om de pedalen goed te kunnen bedienen. Dit is van het hele mattenset de plaats waar de matten het meest slijten. Voor de meeste kwaliteiten tapijt brengen we hiervoor een extra hakbescherming aan op de automatten.

Toch is het slim om, als u de automatten gaat vervangen, te kiezen voor een set automatten plus een extra bestuurdersmat. Dat kan voor een relatief klein bedrag. Als dan na verloop van tijd de bestuurdersmat is versleten, kunt u de 2e in de auto leggen. Dan heeft u weer een volledig set, in dezelfde kleur en kwaliteit.

De bijrijdersmat en de achtermatten hebben over het algemeen een zeer lange gebruiksduur omdat hier de hakken niet in het tapijt gezet worden. Door te kiezen voor een extra bestuurdersmat verdubbelt de totale gebruiksduur van de automatten.

Deze opties zijn alleen mogelijk bij producten van tapijt, omdat we deze matten zelf produceren, zijn we maximaal flexibel. Rubbermatten kopen we elders in, en die kunnen we daar alleen per compleet set inkopen, en dus ook aan u verkopen.

Mogelijke opties zijn:

Standaard mattenset (meestal 4 matten) + extra bestuurdersmat
Matten-online.nl

Standaard mattenset + 2 extra bestuurdersmatten
 Matten-online.nl

Alleen voorset
Matten-online.nl

Alleen bestuurdersmat
Matten-online.nl

Alleen rechtsvoormat
 Matten-online.nl

Alleen 2 bestuurdersmatten

Matten-online.nl

Alleen achtermatten 
 Matten-online.nl
Kiezen kan eenvoudig met deze product optie:Geen opmerkingen:

Een reactie posten